Main Menu
TIPSTER CORNER
concurs de predictii cu premii
:: Regulament ::
Predictii in derulare
Bonusurile sponsorilor:


User
Parola

PARIURI SPORTIVE ZILNICE

Ponturile zilei la pariuri sportive
French Open: Gael Monfils - Victor H─ânescu

- Monfils: 1.30
- Hanescu: 3.20


Amical: Rusia - Slovacia

- Rusia: 1.53
- X: 3.90
- Slovacia: 6.00


Franta - Norvegia

- Franta: 1.36
- X: 4.25
- Norvegia: 9.75


Andrey Golubev - Andy Murray

- Golubev: 5.75
- Murray: 1.12


FORUM PARIURI SPORTIVE - Stanleybet

Posturi
recente
> >


:: Topic dedicat oricaror discutii legate de agentia de pariuri offline StanleyBet. (admin_pariuri)

:: am atasat si extras de cont sa vedeti cat am pierdut eu la data depunerii ... (sperantza, 2015-08-14)

:: sunt niste incapabili, au un site de tot rasul , cu cote mici ca si pana acum, si angajati care nu sunt deloc pregatiti.


am o retragere efectuata de circa 3 saptamani in card si im ...
(sperantza, 2015-08-14)


:: Impozitul cum se plateste? ... (cristy1231, 2015-07-17)

Stanleybet - Descriere agentie pariuri sportive

Despre Stanleybet

Stanleybet este una dintre cele mai respectate agentii de pariuri din Romania, extrem de multi pariori alegand ca destinatie aceasta casa atunci cand doresc sa parieze pe echipele favorite. Infiintata mai intai in Regatul Unit in urma cu 60 de ani, Stanleybet s-a extins in ultimii 10 ani extrem de puternic in multe tari europene, avand in jur de 2500 de agentii deschise in peste 20 de tari.:: Stanleybet - Aspecte pozitive

Stanleybet se remarca in fata competitorilor avand o oferta vasta in domeniul pariurilor sportive: de la fotbal, tenis, baschet pana la sporturile americane sau motociclism, Stanleybet pune la dispozitie peste 90% din evenimentele sportive care se desfasoara intr-o saptamana calendaristica. Aici puteti gasi o serie de pariuri pe care nu le gasiti la foarte multe case de pariuri offline, iar cel mai elocvent exemplu ar fi tipul de pariu multi-gol pentru meciurile de fotbal.

De curand Stanleybet si-a restructurat complet site-ul oficial, noua versiune aratand mult mai bine si avand un trafic net superior fata de cea veche. De pe site puteti descarca oferta saptamanala, va puteti crea biletul pe care doriti sa il jucati, puteti vizualiza rezultatele live sau citi ultimile stiri din lumea sportiva, nationala si internationala.

Si pentru ca o agentie mare trebuie sa respecte clientii prin oferirea de bonusuri si promotii, Stanleybet a introdus de curand un bonus ce vizeaza multiplicarea castigului in functie de evenimentele pariate. Spre exemplu, daca ati pariat 7 evenimente pe bilet la o cota de minim 1.20, la castigul dumneavoastra se va adauga 18%, iar daca biletul contine cel putin 8 evenimente, bonusul este de 25%. De-asemenea cotele oferite de StanleyBet sunt printre cele mai mari de pe piata romaneasca, astfel ca profitul creste simtitor in comparatie cu alte agentii de pariuri.

Un mare plus fata de alte agentii offline este reprezentat de faptul ca biletele pot fi jucate pana cu cateva secunde inainte de inceperea evenimentelor spre deosebire de alte case de pariuri unde deadline-ul este de 5 sau chiar 10 minute. In agentiile Stanleybet deschise pe tot teritoriul tarii va puteti destinde jucand Slot Machines unde mizele acceptate sunt accesibile tuturor, iar premiile sunt pe masura. Din cand in cand Stanleybet introduce Mega-Jackpoturi in anumite agentii, astfel ca premiile castigate pot fi de-a dreptul fabuloase.

Tot in agentiile Stanleybet se poate juca la loteriile internationale, avand probabil cea mai vasta oferta dintre toate agentiile stradale din tara noastra. De la clasicele loterii din Italia, Spania sau Ungaria pana la Singapore sau Hong Kong, romanii pot juca practic peste tot in lume, castigurile fiind platite de Stanleybet, ci nu de loteriile respective, iar acesta este un mare plus in ceea ce priveste increderea si confidentialitatea.

De curand, amatorii pariurilor virtuale pot paria pe curse de caini, curse viteza, fotbal virtual sau curse de cai in cadrul agentiilor Stanleybet.:: Stanleybet - Aspecte negative

In ceea ce priveste aspectele negative, am putea aminti faptul ca in judetele mai mici din Romania precum Harghita sau Covasna, reteaua de agentii nu s-a extins atat de mult, astfel ca este destul de greu de gasit o agentie apropiata de iubitorii pariurilor. De-asemenea, mai multe agentii Stanleybet au spatii destul de reduse, uneori pariorii inghesuindu-se pentru a paria, cu precadere in weekend sau miercurea cand oferta este bogata.

Un alt dezavantaj al Stanleybet este faptul ca un eveniment sportiv are acelasi numar de referinta sau cod pentru toate tipurile de pariuri. Astfel daca doriti sa pariati over 2,5 goluri sau ambele marcheaza, va trebui sa treceti pe bilet un cod unic, diferenta facandu-se la prescurtarea tipului de pariu dorit. De accea fiecare parior trebuie sa fie foarte atent la ceea ce trece pe bilet, gresindu-se destul de usor in acest sens.:: Concluzii Stanleybet

In concluzie putem spune ca StanleyBet este una dintre cele mai bune agentii de pariuri offline din Romania, avand multi clienti si fiind intr-o continua dezvoltare.Agentia Stanleybet pe forum
Te asteptam pe FORUM pentru comentarii legate de agentia de pariuri STANLEYBET.

Agentia de pariuri Stanleybet


AGENTII TERESTRE PARIURI SPORTIVE

:: Stanleybet - una dintre cele mai respectate agentii de pariuri din Romania
:: Skybets - una dintre cele mai serioase case de pariuri din Romania
:: Publicbet - una dintre cele mai solide case de pariuri stradale din Romania
:: Pariloto - una dintre cele mai vechi agentii de pariuri din Romania
:: Mozzartbet - foarte indragita de catre cei care au acces la ea
:: Casa pariurilor - una dintre cele mai raspandite agentii de pariuri din Romania
:: Bet Cafe Arena - unii o numesc "agentia perfecta"
:: Superbet - oferta bogata, cu multe evenimente si multe optiuni de pariere
:: Parisport - una dintre cele mai modeste agentii din tara noastra
:: GS Bet - iese in evidenta prin seriozitate si prin aspectul site-ului
:: Empire Betting - probabil cel mai placut site dintre toate casele terestre

BILETUL ZILEI


Siteul nostru de pariuri sportive este locul cel mai potrivit pentru pariori pentru a-si face biletul zilei. Specialistii e-pariuri.ro propun zilnic meciurile pe care poti sa le joci direct pe biletul zilei sau iti poti alege meciurile dintre predictiile sportive oferite de cei mai competitivi pariori de la concursul de predictii. Poti discuta si pe forum in sectiunea dedicata pentru biletul zilei
- Biletul zilei propus este cu titlu consultativ si nu are valoare contractuala. Pariurile sportive puse in functie de biletu zilei prezentat pe acest site sunt exclusiv responsabilitatea pariorului, e-pariuri.ro neavind nici o obligatie.

Agentii pariuri


Acest site se adreseaza tuturor iubitorilor de pariuri sportive, vorbitori de limba romana din toata lumea, inclusiv celor care isi joaca biletul zilei la agentiile de pariuri terestre: Stanleybet, Sky-bets, Publicbet, Pariloto, Mozzartbet, Casa Pariurilor, Bet Cafe Arena, Superbet, Parisport, GS Bet, Empire Betting .
- Pe acest site invatati cum sa plasati pariuri sportive pe internet. Noi nu suntem agentie de pariuri sportive, nu acceptam nici un fel de pariuri sportive online (sau nu) si nu putem fi trasi la raspundere pentru eventualele greseli aparute pe site.
www.E-Pariuri.ro - portal pariuri sportive

Pariuri Sportive | Forum | Biletul Zilei | Predictii Fotbal | Agentii Pariuri | Clasamente si statistici | Rezultate live

STIRI AGENTII
pariuri sportive bet365

AGENTII PARIURI SPORTIVE

-