Main Menu
TIPSTER CORNER
concurs de predictii cu premii
:: Regulament ::
Predictii in derulare
Bonusurile sponsorilor:


User
Parola

PARIURI SPORTIVE ZILNICE

Ponturile zilei la pariuri sportive
French Open: Gael Monfils - Victor H─ânescu

- Monfils: 1.30
- Hanescu: 3.20


Amical: Rusia - Slovacia

- Rusia: 1.53
- X: 3.90
- Slovacia: 6.00


Franta - Norvegia

- Franta: 1.36
- X: 4.25
- Norvegia: 9.75


Andrey Golubev - Andy Murray

- Golubev: 5.75
- Murray: 1.12


FORUM PARIURI SPORTIVE - Skybets

Posturi
recente
> >


:: Topic dedicat oricaror discutii legate de agentia de pariuri offline Skybets. (admin_pariuri)

:: Sky Bets Sport va doreste un Craciun fericit si un An Nou plin de realizari si bucurii! ... (eugen_sky, 2013-12-24)

:: va ajut eu in alt sens si poate sa confirme eugen, daca vreo agentie nu va face plata sunati la ei si va trimit banii la agentia unde doriti sau din lacalitatea de unde sunteti, am avut si eu probleme ... (sperantza, 2013-10-27)

:: Am edit pentru simplu fapt ca am ajuns la concluzia ca nu are rost.
Succes in continuare Sky si celor la joaca acolo! ...
(x-men1971, 2013-10-22)


Skybets - Descriere agentie pariuri sportive

Despre Skybets

Agentia de pariuri SkyBets s-a infiintat in anul 2005 iar de atunci s-a aflat intr-o continua dezvoltare avand la aceasta ora deschise aproape 200 de locatii in aproape toate judetele tarii.:: SkyBets - Aspecte pozitive

Sky Bets se remarca inca de la inceput printr-o oferta destul de bogata ce cuprinde inclusiv partide de fotbal din campionate mai putin cunoscute, meciuri de baschet din liga interna sau partide de volei din zona asiatica.

Cotele oferite de SkyBets sunt foarte bune, sensibil mai mari in comparatie cu alte case de pariuri terestre din Romania, iar posibilitate de a paria minim 1 RON este pe placul multor clienti. Interesant este ca acestia isi pot crea propriul bilet inca de acasa intrand pe site-ul oficial Sky Bets si tot de acasa pot verifica starea biletului introducand codul biletului in casuta corespunzatoare. Pe prima pagina se pot observa biletele saptamanii / lunii, adica acele bilete cu castigurile cele mai mari. In fata codului se afla prefixul judetului, astfel ca se poate deduce in ce judete s-au jucat aceste bilete.

Ca si alte case de pariuri offline, SkyBets ofera posibilitatea de a juca la loteriile internationale, peste 60 la numar, acolo unde castigurile pot deveni de-a dreptul impresionante. Toata rezultatele se pot verifica pe teletext sau pe site, precum si in agentiile Sky bets, ele fiind afisate in timp util, in urmatoarele 24 de ore.

Sky Bets ofera uneori promotii atractive, astfel ca in functie de numarul de evenimente jucate pe bilet, castigul dumneavoasta se mareste cu un procent destul de semnificativ. Spre exemplu, pentru 12 meciuri pariate, veti mai beneficia de inca 20% din castig, lucru deloc de neglijat. Skybets este singura agentie care momentan nu percepe taxa de administrate la jucarea biletelor, acest lucru fiind deocamdata valabil in perioada 1-31 decembrie 2011.

Site-ul agentiei este foarte placut, foarte usor de parcurs, inclusiv incepatorii descurandu-se fara probleme. Acestia pot downloada direct de pe site oferta pentru luna respectiva sau o pot prelua din agentii, cu precadere cei care inca nu au acces la internet.:: SkyBets - Aspecte negative

Printre aspectele negative ale Skybets putem sesiza absenta unor optiuni in cadrul unor evenimente de fotbal, cum ar fi multi-gol sau intervalul de marcare a golurilor, optiuni pe care, in general, celelalte case de pariuri offline le pun la dispozitie.

De-asemenea, spatiul in care isi desfasoara activitatea anumite agentii Skybets este destul de mic, iar in zilele aglomerate se creaza cozi, in special in weekend.

Un alt minus al Skybets ar fi reprezentat de oferta PDF care poate fi descarcata de pe site, in care meciurile sunt prezentate amestecat si putin haotic.:: Concluzii Sky Bets

In concluzie putem afirma ca SkyBets este una dintre cele mai serioase case de pariuri din Romania, remarcandu-se prin oferta bogata, cotele ridicate, promotii individuale si seriozitatea de care a dat dovada in cei 6 ani de cand s-a infiintat, platind absolut toate castigurile indifferent de suma inscrisa pe bilet.Agentia Sky Bets pe forum
Te asteptam pe FORUM pentru comentarii legate de agentia de pariuri SKYBETS.

Agentia de pariuri Skybets


AGENTII TERESTRE PARIURI SPORTIVE

:: Stanleybet - una dintre cele mai respectate agentii de pariuri din Romania
:: Skybets - una dintre cele mai serioase case de pariuri din Romania
:: Publicbet - una dintre cele mai solide case de pariuri stradale din Romania
:: Pariloto - una dintre cele mai vechi agentii de pariuri din Romania
:: Mozzartbet - foarte indragita de catre cei care au acces la ea
:: Casa pariurilor - una dintre cele mai raspandite agentii de pariuri din Romania
:: Bet Cafe Arena - unii o numesc "agentia perfecta"
:: Superbet - oferta bogata, cu multe evenimente si multe optiuni de pariere
:: Parisport - una dintre cele mai modeste agentii din tara noastra
:: GS Bet - iese in evidenta prin seriozitate si prin aspectul site-ului
:: Empire Betting - probabil cel mai placut site dintre toate casele terestre

BILETUL ZILEI


Siteul nostru de pariuri sportive este locul cel mai potrivit pentru pariori pentru a-si face biletul zilei. Specialistii e-pariuri.ro propun zilnic meciurile pe care poti sa le joci direct pe biletul zilei sau iti poti alege meciurile dintre predictiile sportive oferite de cei mai competitivi pariori de la concursul de predictii. Poti discuta si pe forum in sectiunea dedicata pentru biletul zilei
- Biletul zilei propus este cu titlu consultativ si nu are valoare contractuala. Pariurile sportive puse in functie de biletu zilei prezentat pe acest site sunt exclusiv responsabilitatea pariorului, e-pariuri.ro neavind nici o obligatie.

Agentii pariuri


Acest site se adreseaza tuturor iubitorilor de pariuri sportive, vorbitori de limba romana din toata lumea, inclusiv celor care isi joaca biletul zilei la agentiile de pariuri terestre: Stanleybet, Sky-bets, Publicbet, Pariloto, Mozzartbet, Casa Pariurilor, Bet Cafe Arena, Superbet, Parisport, GS Bet, Empire Betting .
- Pe acest site invatati cum sa plasati pariuri sportive pe internet. Noi nu suntem agentie de pariuri sportive, nu acceptam nici un fel de pariuri sportive online (sau nu) si nu putem fi trasi la raspundere pentru eventualele greseli aparute pe site.
www.E-Pariuri.ro - portal pariuri sportive

Pariuri Sportive | Forum | Biletul Zilei | Predictii Fotbal | Agentii Pariuri | Clasamente si statistici | Rezultate live

STIRI AGENTII
pariuri sportive bet365

AGENTII PARIURI SPORTIVE

-