Main Menu
TIPSTER CORNER
concurs de predictii cu premii
:: Regulament ::
Predictii in derulare
Bonusurile sponsorilor:


User
Parola

PARIURI SPORTIVE ZILNICE

Ponturile zilei la pariuri sportive
French Open: Gael Monfils - Victor H─ânescu

- Monfils: 1.30
- Hanescu: 3.20


Amical: Rusia - Slovacia

- Rusia: 1.53
- X: 3.90
- Slovacia: 6.00


Franta - Norvegia

- Franta: 1.36
- X: 4.25
- Norvegia: 9.75


Andrey Golubev - Andy Murray

- Golubev: 5.75
- Murray: 1.12


FORUM PARIURI SPORTIVE - Parisport

Posturi
recente
> >


:: Topic dedicat oricaror discutii legate de agentia de pariuri offline parisport. (admin_pariuri)

:: eu nu recomand agentia, la DNB nu primesti inapoi taxa , ceea ce la stanley si sky-bets nu s eintampla, aveti grja sa nu va luati teapa. ... (sperantza, 2013-02-09)

:: E ok agentia, eu am jucat o singura data la ei si am castigat 34 de Ron :) ... (cr2krl9, 2011-12-12)

:: Da, este o dasa destul de Ok. Au DNB la majoritarea campionatelor si in plus ofera si bonus in functie de cate meciuri ai pe bilet. ... (ionutd28, 2011-12-12)

Parisport - Descriere agentie pariuri sportive

Parisport este una dintre cele mai modeste agentii de pariuri offline din Romania, ramanand "corijenta" la foarte multe capitole in comparatie cu agentiile solide de pe teritoriul tarii noastre.:: Parisport - Aspecte pozitive

Miza minima pe bilet este 1 RON incluzand taxele de administrare, acesta fiind poate un criteriu pentru care unii pariori aleg sa joace la Parisport.::Parisport - negative

In primul rand trebuie mentionat ca site-ul lasa mult de dorit, atat aspectul lui cat si modul in care a fost conceput fiind destul de neprofesioniste. Din primele randuri se poate observa ca harta cu localizarea agentiilor nu functioneaza, iar descrierea agentiei este facuta foarte sumar, insuficient pentru ca vizitatorii sa isi poata forma o parere. De-asemenea sectiunea "Linkuri" nu functioneaza, aceste lacune fiind inadmisibile pentru o agentie care se respecta.

In al doilea rand oferta este mult mai saraca in comparatie cu alte case de pariuri offline din Romania, inclusiv pentru partidele de fotbal existand putine optiuni de pariere in cadrul unui eveniment. Pe partea stanga a siteu-ului Parisport gasim si sectiunea de clasamente si tot aici putem vedea rezultatele evenimentelor ce s-au disputant in saptamanile anterioare.

Parisport ramane in urma si la capitolul cote , acestea fiind mai mici, in special pe favoriti, comparative cu alte case offline din Romania.

In ceea ce priveste sectiunea Bonusuri, ne este prezentat un singur bonus, cel al maririi castigului in functie de evenimentele jucate. Spre exemplu daca s-au pariat 10 evenimente pe bilet iar acesta este castigator, suma inscrisa pe tichet se va mari cu 10%.

Din pacate Parisport nu pune la dispozitie nici acel sistem prin care se pot verifica rezultatele direct, prin introducerea codului de referinta al biletului jucat.:: Concluzii

In concluzie se poate spune ca Parisport ramane una dintre cele mai modeste agentii din tara noastra, avand un site cu o interfata destul de "subtire", foarte putin sofisticat si care nu impresioneaza cu nimic, agentia avand multe de corectat pentru a ajunge la nivelul celorlalte agentii de top din Romania.Te asteptam pe FORUM pentru comentarii legate de agentia de pariuri Parisport.

Agentia de pariuri Parisport


AGENTII TERESTRE PARIURI SPORTIVE

:: Stanleybet - una dintre cele mai respectate agentii de pariuri din Romania
:: Skybets - una dintre cele mai serioase case de pariuri din Romania
:: Publicbet - una dintre cele mai solide case de pariuri stradale din Romania
:: Pariloto - una dintre cele mai vechi agentii de pariuri din Romania
:: Mozzartbet - foarte indragita de catre cei care au acces la ea
:: Casa pariurilor - una dintre cele mai raspandite agentii de pariuri din Romania
:: Bet Cafe Arena - unii o numesc "agentia perfecta"
:: Superbet - oferta bogata, cu multe evenimente si multe optiuni de pariere
:: Parisport - una dintre cele mai modeste agentii din tara noastra
:: GS Bet - iese in evidenta prin seriozitate si prin aspectul site-ului
:: Empire Betting - probabil cel mai placut site dintre toate casele terestre

BILETUL ZILEI


Siteul nostru de pariuri sportive este locul cel mai potrivit pentru pariori pentru a-si face biletul zilei. Specialistii e-pariuri.ro propun zilnic meciurile pe care poti sa le joci direct pe biletul zilei sau iti poti alege meciurile dintre predictiile sportive oferite de cei mai competitivi pariori de la concursul de predictii. Poti discuta si pe forum in sectiunea dedicata pentru biletul zilei
- Biletul zilei propus este cu titlu consultativ si nu are valoare contractuala. Pariurile sportive puse in functie de biletu zilei prezentat pe acest site sunt exclusiv responsabilitatea pariorului, e-pariuri.ro neavind nici o obligatie.

Agentii pariuri


Acest site se adreseaza tuturor iubitorilor de pariuri sportive, vorbitori de limba romana din toata lumea, inclusiv celor care isi joaca biletul zilei la agentiile de pariuri terestre: Stanleybet, Sky-bets, Publicbet, Pariloto, Mozzartbet, Casa Pariurilor, Bet Cafe Arena, Superbet, Parisport, GS Bet, Empire Betting .
- Pe acest site invatati cum sa plasati pariuri sportive pe internet. Noi nu suntem agentie de pariuri sportive, nu acceptam nici un fel de pariuri sportive online (sau nu) si nu putem fi trasi la raspundere pentru eventualele greseli aparute pe site.
www.E-Pariuri.ro - portal pariuri sportive

Pariuri Sportive | Forum | Biletul Zilei | Predictii Fotbal | Agentii Pariuri | Clasamente si statistici | Rezultate live

STIRI AGENTII
pariuri sportive bet365

AGENTII PARIURI SPORTIVE

-