Main Menu
TIPSTER CORNER
concurs de predictii cu premii
:: Regulament ::
Predictii in derulare
Bonusurile sponsorilor:


User
Parola

PARIURI SPORTIVE ZILNICE

Ponturile zilei la pariuri sportive
French Open: Gael Monfils - Victor H─ânescu

- Monfils: 1.30
- Hanescu: 3.20


Amical: Rusia - Slovacia

- Rusia: 1.53
- X: 3.90
- Slovacia: 6.00


Franta - Norvegia

- Franta: 1.36
- X: 4.25
- Norvegia: 9.75


Andrey Golubev - Andy Murray

- Golubev: 5.75
- Murray: 1.12


FORUM PARIURI SPORTIVE - mozzartbet

Posturi
recente
> >


:: Topic dedicat oricaror discutii legate de agentia de pariuri offline mozzartbet. (admin_pariuri)

:: Nu stiu ce gasiti in neregula cu aceasta casa de pariuri dar dupa mine este una dintre cele mai bune case-offline de la noi! In momentul de fata (cel putin la mine in oras) batandu-se pentru primu ... (Guvernator, 2012-08-24)

:: si cea mai jalnica in cote pe net cum e bah are 2.10-1.60 si pinna are acum 2.33-1.68 ... (Lider, 2012-03-06)

:: Ce ziceti de cotele celor de la Mozzart pe 0-2/3+ la meciul de Liga Campionilor Arsenal-Milan, 2.10-1.50! ... (BFR, 2012-03-06)

mozzartbet - Descriere agentie pariuri sportive

Despre Mozzartbet

Mozzartbet este o casa de pariuri offline prezenta pe teritoriul tarii noastre, casa ce pune la dispozitia clientilor o oferta bogata, din care nu lipsesc evenimente din volei, snooker sau baseball. Agentia este infiintata in anul 2000 in Serbia, insa in Romania primele sedii Mozzartbet s-au deschis abia in anul 2006, la ora actuala existand aproape 100 de spatii sub egida Mozzartbet.:: Mozzartbet - Aspecte pozitive

Site-ul Mozzartbet este unul destul de simplu insa functional, iar pariorii pot downloada oferta si pot forma inca de acasa biletul pe care doresc sa il joace la agentie.

Cotele sunt destul de bune si, asa cum a fost mentionat mai sus, Mozzartbet iese in evidenta printr-o oferta bogata in special pe meciurile de fotbal, aceste evenimente avand multe optiuni, in special pe numarul de goluri, dar si pe castigator de repriza, sansa dubla sau scor corect.

Cei care doresc sa-si verifice statusul biletului o pot face confortabil de acasa prin introducere codului de referinta in sectiunea "Verificare status bilet". O alta metoda de a verifica rezultatele este teletextul, dar si panourile oficiale din incinta agentiilor Mozzartbet sau site-urile de livescore, mult accesate de pariori.

In incinta terminalelor MozzartBet, exista jocuri electronice (slot machines), iar cateva dintre agentii sunt dotate cu ruleta si au amenajat un mic bar.:: Mozzartbet - Aspecte negative

Agentia Mozzartbet este foarte indragita de catre cei care au acces la ea, insa din pacate Mozzartbet se regaseste in foarte putine orase din Romania, neavand o raspandire atat de mare precum alte case.

Printre aspectele negative ale Mozzartbet nu putem omite simplitatea site-ului oficial, precum si lipsa unei harti oficiale cu agentiile deschise in fiecare judet, lucru extrem de util pariorilor ce doresc sa frecventeze Mozzart.:: Concluzii MozzartBet

In incheiere putem afirma ca MozzartBet este o casa de pariuri ce pune la dispozitia clientilor o oferta extrem de bogata in comparatie cu alte agentii competitoare, ofera cote onorabile, peste medie, insa din pacate agentia nu este atat de raspandita, gasindu-se cu greu chiar si in marile orase.Agentia Mozzartbet pe forum
Te asteptam pe FORUM pentru comentarii legate de agentia de pariuri mozzartbet.

Agentia de pariuri mozzartbet


AGENTII TERESTRE PARIURI SPORTIVE

:: Stanleybet - una dintre cele mai respectate agentii de pariuri din Romania
:: Skybets - una dintre cele mai serioase case de pariuri din Romania
:: Publicbet - una dintre cele mai solide case de pariuri stradale din Romania
:: Pariloto - una dintre cele mai vechi agentii de pariuri din Romania
:: Mozzartbet - foarte indragita de catre cei care au acces la ea
:: Casa pariurilor - una dintre cele mai raspandite agentii de pariuri din Romania
:: Bet Cafe Arena - unii o numesc "agentia perfecta"
:: Superbet - oferta bogata, cu multe evenimente si multe optiuni de pariere
:: Parisport - una dintre cele mai modeste agentii din tara noastra
:: GS Bet - iese in evidenta prin seriozitate si prin aspectul site-ului
:: Empire Betting - probabil cel mai placut site dintre toate casele terestre

BILETUL ZILEI


Siteul nostru de pariuri sportive este locul cel mai potrivit pentru pariori pentru a-si face biletul zilei. Specialistii e-pariuri.ro propun zilnic meciurile pe care poti sa le joci direct pe biletul zilei sau iti poti alege meciurile dintre predictiile sportive oferite de cei mai competitivi pariori de la concursul de predictii. Poti discuta si pe forum in sectiunea dedicata pentru biletul zilei
- Biletul zilei propus este cu titlu consultativ si nu are valoare contractuala. Pariurile sportive puse in functie de biletu zilei prezentat pe acest site sunt exclusiv responsabilitatea pariorului, e-pariuri.ro neavind nici o obligatie.

Agentii pariuri


Acest site se adreseaza tuturor iubitorilor de pariuri sportive, vorbitori de limba romana din toata lumea, inclusiv celor care isi joaca biletul zilei la agentiile de pariuri terestre: Stanleybet, Sky-bets, Publicbet, Pariloto, Mozzartbet, Casa Pariurilor, Bet Cafe Arena, Superbet, Parisport, GS Bet, Empire Betting .
- Pe acest site invatati cum sa plasati pariuri sportive pe internet. Noi nu suntem agentie de pariuri sportive, nu acceptam nici un fel de pariuri sportive online (sau nu) si nu putem fi trasi la raspundere pentru eventualele greseli aparute pe site.
www.E-Pariuri.ro - portal pariuri sportive

Pariuri Sportive | Forum | Biletul Zilei | Predictii Fotbal | Agentii Pariuri | Clasamente si statistici | Rezultate live

STIRI AGENTII
pariuri sportive bet365

AGENTII PARIURI SPORTIVE

-