Sports Betting Forum, Bet OF The Day, LIVE Scores, Football predictions: Sute de meciuri aranjate la pariuri de o retea din Singapore - Sports Betting Forum, Bet OF The Day, LIVE Scores, Football predictions

Jump to content

HOME | SPORTS BETTING FORUM | BET OF THE DAY | SPORTS TABLES AND STATS | LIVE SCORES | FOOTBALL PREDICTIONS | LIVE MATCHES

Share Topic:   del-icio-us twitter digg email facebook google stumbleupon
Page 1 of 1
 • You cannot start a new topic
 • You cannot reply to this topic

Sute de meciuri aranjate la pariuri de o retea din Singapore Rate Topic: -----

Posted 04 February 2013 - 05:57 PM (#1) User is offline   Gerrard88 

 • Parior Senior
 • Group: Moderators
 • Posts: 5,438
 • Joined: 02-September 10

Europol-ul (Politia Europeana) a dat astazi un comunicat prin care spune ca integritatea fotbalului si corectitudinea jocului sunt puse in pericol, avand dovezi clare ca o retea foarte extinsa din Singapore care se ocupa cu trucarea meciurilor de fotbal, ar fi aranjat aproape 400 de partide, inclusiv meciurile din Champions League si calificare pentru Cupa Mondiala din 2014 Brazilia.


Mai multe --------> http://www.afp.com/e...tch-fixing-ring
0

Posted 04 February 2013 - 06:21 PM (#2) User is offline   manuelarad1989 

 • Parior Senior
 • PipPipPipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 1,364
 • Joined: 17-December 08

O anchetă Europol a scos la iveală aproximativ 380 de meciuri trucate în întreaga Europa, inclusiv partide din Liga Campionilor sau din preliminariile Cupei Mondiale, care au generat un profit de 8 milioane de euro.

În cadrul unei conferinţe de presă ţinută la Haga, Rob Wainwright, şeful Europol, a precizat că ancheta a descoperit 425 de oficiali, jucători şi arbitri bănuiţi a fi implicaţi în meciuri aranjate.

Printre meciurile trucate se află şi două partide din Liga Campionilor, unul dintre ele desfăşurat în Anglia, precum şi câteva din preliminariile Cupei Mondiale. Potrivit raportului Europol, campionatele din Turcia, Germania şi Elveţia au cele mai multe probleme din acest punct de vedere.

Obiectivul acestor aranjamente era câştigarea unor importante sume de bani prin intermediul pariurilor sportive, oficialii Europol vorbind despre un profit de 8 milioane de euro pentru cei care au mizat pe anumite rezultate.

Totalul plăţilor către cei implicaţi se ridică la suma de 2 milioane de euro, cea mai mare sumă oferită unui singur om fiind de 140.000 de euro.

„Este clar că este cea mai mare anchetă din toate timpurile asupra unor presupuse meciuri trucate. Aceasta a oferit rezultate importante, care credem că a dezvăluit o mare problemă pentru integritatea fotbalului din Europa”, a spus Rob Wainwright.

„Ţinta noastră nu a fost Marea Britanie, însă ar fi o naivitate pentru cei de acolo să creadă că o asemenea conspiraţie nu include fotbalul englez şi european”, a continuat şeful Europol.

„Toate acestea sunt opera unui sindicat al crimei organizate din Asia care are legături criminale în întreaga Europa”, a mai precizat el.

La mijlocul lunii ianuarie, la o conferinţă de două zile privind meciurile aranjate desfăşurată la Roma, Ronald K. Noble, secretarul general al Interpol, a declarat că veniturile generate de pariurile ilegale generează anual sute de miliarde de euro.
0

Posted 04 February 2013 - 06:33 PM (#3) User is offline   Zuker 

 • Parior Senior
 • PipPipPipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 1,861
 • Joined: 04-September 09

Doar 8 milioane de euro pentru 380 de meciuri trucate? Asta ar veni o medie de 21 de mii de euro profit pe meci... Pentru cine era profitul de 8 milioane?
0

Posted 04 February 2013 - 08:39 PM (#4) User is offline   lucciano 

 • Parior Senior
 • PipPipPipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 2,676
 • Joined: 16-July 04

acum am observat acest topic. citeam marca ca sa vad ce echipa va alinia spania in meciul de miercuri contra uruguayului si am vazut ca si ziarul a acordat spatii mari asupra acestui subiect.

problema este spinoasa dar este clar ca este un flagel in acest sens.

din pacate, acel departament care se ocupa cu urmarirea acestor partide suspecte nu poate spune cu exactitate daca acele meciuri au fost trucate sau nu. pina la urma nici nu este treaba lor ci a politiei..etc

de fapt, ei au un sistem extrem de bine pus la punct care urmareste anumite oscilatii de cote la anumite case de pariuri..etc sint citeva articole referiotoare la metodele lor de urmarire.

acum, parerile mele:

am observat o tendinta destul de periculoasa si de inselatoare cum ca asia da ora exacta in acest flagel. sint de acord insa nu in totalitate. adica, este foarte simplu sa se arunce pisica in ograda micutilor cu ochii mici si oblici si pielea galbena. nimic mai simplu. dar, daca este asa, atunci nu o fac decit cu mina sau prin intermediul europenilor adica exact cu cei care participa activ in acest fenomen pe nume fotbal. de multa vreme nu mai este un sport ci un domeniu de activitate cum este bursa, cum sint imobiliarele..etc

am mai observat un lucru foarte interesant despre care, evident, nu va vorbi nimeni, niciodata. aceste foruri conducatoare, uefa si fifa, uefa in cazul nostru, se dau sau incearca sa isi creeze o imagine de fata mare, de usa de biserica.
inainte de a arata cu degetul pe cineva trebuie ca tu insuti sa te privesti in oglinda, sa-ti analizezi infatisarea, comportamentul, desfriul, cameleonismul si multe alte "calitati" pe care, intentionat sau nu, le omiti.

de fapt, unde exista posibilitatea de a aparea coruptie? pai, in procente mai mici in lumea saraca si in procente covarsitoare in lumea bogata adica, vezi doamne, lumea "buna" a fotbalului.
fotbalul, pardon, clubul privat european pe nume uefa a intrecut bunul simt si a depasit orice limita. este de laudat insa si de detestat proiectul lor de mai bine de 10 ani pe nume liga campionilor. lumea mai saraca a fost lasata in suferinta, in saracia ei, in care a cufundat-o si mai tare.
la masa bogatilor participa doar bogatii sau, intimplator sau aproape de intimplare, si alte tari/echipe. e mult de discutat pe tema asta si nu dezvolt pina la plictiseala.

ca o concluzie la cele scrise mai sus, cei mai saraci, lasati de izbeliste, au fost privati chiar si de firimiturile care ii mai puteau bucura. cum puteau reactiona sau cum ar fi reactionat oricare dintre noi, evident noi cei mai putin pudici si nu cei care se cred imaculati, sfintii paminteni?! pai cum altcumva decit sa inceapa/incearca o metoda de adus bani la "buget". metodele? mai putin ortodoxe sau chiar deloc insa cu un simbure de argument. zis si facut, au trecut in liniste la treaba. daca mai demult era o sansa sa fie prinsi acum iis fac jobul in voie, prea putin supravegheati.

de ce? pai, paradoxal, lumea "grea" din spatele cortinei s-a repliat in lumea "buna" a fotbalului mare. s-a vrut cistiguri imense, s-a ajuns acolo insa nu pe un singur plan, cel sportiv, ci pe toate planurile care mai de care mai neortodoxe.

detestabilii conducatori ai forumului european au crezut, in toata hidosenis si scirbosenia lor morala, ca doar lor li se cuvine totul si ca doar ei pot gestiona o lume atit de profitabila. s-au vazut si crezut asi in papusareala, au crezut ca papusile ale caror sfori sint trase doar de ei si numai de ei, nu vor prinde viata ci vor ramine simple marionete in degetele lor. ei, bine, uite ca nu este asa.

cei care participa la aceasta activitate, de la mic la mare, a inceput sa prinda gustul banului facil cistigat. au inceput sa adulmece si sa atace in mod salbatic aceasta prada care odinioara era atit de nevinovata. nu se mai tine cont de nimeni si de nimic.

ni se vintura in fata un numar de 380 de meciuri si se trag semnale de alarma, ni se vintura prin fata ochilor, sub forme penibile de conferinte de presa ceva ce noi stim din propria experienta.
pariorii au tras de multa vreme semnalul. oamenii de rind, la inceput destul de creduli, bine, nici acum nu sint prea departe, au inceput sa deschida ochii si sa vada ca sportul nu mai este ce a fost. au inceput sa simta, sa perceapa din ce in ce mai clar ca totul este o afacere, murdara sau mai putin murdara, in care momentele cu adevarat sportive si curate devin adevarate oaze in aceasta coruptie cancerigena.

ziarul marca se bucura ca " La organización de policía Europea ha destapado una red de corrupción internacional en el fútbol con más de 15 países implicados, entre los que no se encuentra España pero sí Alemania, Gran Bretaña y Holanda. El director de Europol, Rob Wainwright, anunció que "se han identificado más de 380 encuentros en los que ha habido prácticas de apuestas ilegales", entre ellos partidos de Champions y de clasificación para el Mundial. Dentro de la trama destapada por la Europol figuran 425 árbitros, jugadores y directivos de múltiples equipos de fútbol" ... printre smecherii astia corupti nu se afla si spania!!!

eiii, nu zau?! adica alba ca zapada, pe nume spania, chiar exista iar cei 20 de pitici ai casutei sale muncesc cu truda si sudoare de cu ziua pina-n seara adunind banut cu banut si ducind o viata in raiul primera division. que imbeciles ne cred ei.

adica, nenorocitii, vor sa ne spuna ca real madrid a fost un meci pe bune cu granada. ca benzema a avut crampe stomacale cind a dat paralel cu poarta din 3 m, cind cr7 a dat 3 suturi la poarta, 2 in tribuna, unul naiba mai stie, cred ca mingea a ajuns in containerul galben din spatele stadionului. ufff, mi-e greata. dar, pina la urma, cei cu easy-money sint obisnuiti cu astfel de lucruri. ei nu vor inceta niciodata sa aiba rolul de cobai in astfel de experimente.

pun punct (si virgula) aici. ar fi atitea de zis despre coruptia asta din fotbal insa timpul este limitat, nu mai am minute pe cartela.

ca o concluzie, hotul striga hotii. diferenta este ca unii actioneaza cu manusi fine, catifelate, prestidigitatori adevarati, pe cind altii, mai ciobani din fire, umbla cu gentile, sacosele sau pungile de 1 leu pe la case , pe la feresti fie ele de fotbalisti, de arbitri, de conducatori, de, de, de...
0

Posted 04 February 2013 - 09:53 PM (#5) User is offline   Coco 

 • Parior Senior
 • PipPipPipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 1,649
 • Joined: 05-May 06

Pentru 8 milioane de euro nu se facea atat tam-tam.Sa fim seriosi, 8 mil de euro la un asemenea nivel nu e nimic.

Cine naiba se apuca sa blatuieasca 400 de meciuri si sa isi scoata profit doar 8 mil de euro?
0

Posted 04 February 2013 - 10:06 PM (#6) User is offline   ddaniel006 

 • Parior Senior
 • PipPipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 505
 • Joined: 27-January 10
 • LocationIn beci la soare :)

probabil e vorba de 8 mil pe partida ca altfel nu are logica...
0

Posted 05 February 2013 - 02:29 AM (#7) User is offline   queque 

 • Parior Senior
 • PipPipPipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 1,432
 • Joined: 01-November 06

lucciano said:

eiii, nu zau?! adica alba ca zapada, pe nume spania, chiar exista iar cei 20 de pitici ai casutei sale muncesc cu truda si sudoare de cu ziua pina-n seara adunind banut cu banut si ducind o viata in raiul primera division. que imbeciles ne cred ei.


Lucciano,eu cred ca Spania e departe de ceea ce s-a intamplat de-a lungul timpului in Italia si Anglia.Pariurile,aici,de-abia sunt la inceputuri.Normal ca se fac la nivel mare,dar inca sunt departe de tarile mai inainte mentionate.Vad ca tot "mai patata" apare Germania in ultima vreme,poate si datorita faptului ca,acolo,in momentul in care "sufla"ceva a si demarat ancheta.Acest lucru va fi putin mai greu de implementat in tarile latine.
Ca sa aportez ceva nou la acest subiect,va las doua indicii si se poate dezvolta usor citind ziarele din strainatate:Sheldon Adelson (voi lucra in curand intr-un local de-al lui) si Brazilia (care va organiza niste evenimente in curand).Spania,deocamdata,nu se afla pe celebra lista,pentru ca nu intra in categoria miliardelor,aici probabil va incepe scandalul cu dopajul si cand se va termina,fotbalul nu va mai fi la fel.
0

Posted 05 February 2013 - 03:21 AM (#8) User is offline   Gerrard88 

 • Parior Senior
 • Group: Moderators
 • Posts: 5,438
 • Joined: 02-September 10

View PostCoco, on 04 February 2013 - 09:53 PM, said:

Pentru 8 milioane de euro nu se facea atat tam-tam.Sa fim seriosi, 8 mil de euro la un asemenea nivel nu e nimic.

Cine naiba se apuca sa blatuieasca 400 de meciuri si sa isi scoata profit doar 8 mil de euro?Penibila suma. Daca era vorba de 8-10 meciuri, hai ca mai intelegeam, dar 8 milioane pt 400 de meciuri este exagerat de putin. Ori e vreo greseala, ori s-au trucat multe meciuri din divizia a 4-a si a 5-a din anglia, germania, unde sumele mici pot fi cat de cat relevante si explicabile.
0

Posted 05 February 2013 - 10:54 AM (#9) User is offline   Insider 

 • Parior Senior
 • PipPipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 594
 • Joined: 01-August 04

Poate 8mld euro ... ar mai suna intr-un fel ...
Ex. 1 sigur meci trucat ... 50 de case unde se joaca meciul, repectiv 100 de jucatori diferiti (mafie ?!? ha ha sa nu fie 1000) ... medie pariu 1000 euro ... 5.000.000 euro ... 380 meciuri ... 1.900.000.000 euro ... mai aproape de un adevar aparent ... probabil 50.000.000.000 euro ar suna mai bine :)/>/>)
PS Sper sa nu am vreun accident ca intram pe teren periculos ... :)/>/>

This post has been edited by Insider: 05 February 2013 - 10:56 AM

0

Posted 05 February 2013 - 05:42 PM (#10) User is offline   crimson 

 • Parior Senior
 • PipPipPipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 1,897
 • Joined: 12-August 08

E interesant, dar nu vezi ca toate agentiile au cam aceleasi cote. Nu plasezi niciodata niste pariuri fara sa se vada si la celelalte parerea mea. Chiar daca pui cate putin la mai multe.

This post has been edited by crimson: 05 February 2013 - 05:42 PM

0

Posted 05 February 2013 - 06:12 PM (#11) User is offline   Gerrard88 

 • Parior Senior
 • Group: Moderators
 • Posts: 5,438
 • Joined: 02-September 10

View Postcrimson, on 05 February 2013 - 05:42 PM, said:

E interesant, dar nu vezi ca toate agentiile au cam aceleasi cote. Nu plasezi niciodata niste pariuri fara sa se vada si la celelalte parerea mea. Chiar daca pui cate putin la mai multe.Tu vrei sa zici ca Bet365-ul vede ce pariu plasez eu la Pinnacle sau cum? Nu prea cred.
0

Posted 05 February 2013 - 06:19 PM (#12) User is offline   crimson 

 • Parior Senior
 • PipPipPipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 1,897
 • Joined: 12-August 08

View PostGerrard88, on 05 February 2013 - 06:12 PM, said:

Tu vrei sa zici ca Bet365-ul vede ce pariu plasez eu la Pinnacle sau cum? Nu prea cred.


Datele personale cred ca nu e voie sa le "share-uiasca" dar volumul de bani nu vad care ar fi problema
0

Posted 06 February 2013 - 12:01 AM (#13) User is offline   AurelTv 

 • Parior Senior
 • PipPipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 143
 • Joined: 27-September 11

...probabil profitul pariorilor. Dar profitul caselor de pariuri provocat' de echipe in genul Realului din Madrid care o fi? :)
0

Posted 07 February 2013 - 08:56 PM (#14) User is offline   viitorul 

 • Parior Senior
 • PipPipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 205
 • Joined: 16-December 11

Articol publicat in GSP 07 feb 2013

Ni-l daţi sau nu ni-l daţi?

February 7th, 2013 | T.R.UIndustrializarea şi globalizarea au creat mediul ideal pentru frauda în sport


După Armstrong şi selecţia de 680 de meciuri trucate descrisă de Europol, plouă cu întrebări resemnate pe jocuri, sporturi şi discipline. Cine mai poate crede în cutare sau cutare sport? Răspunsul ar trebui să fie destul de optimist. În fond, tot ce rămîne de făcut e extragerea şi eliminarea infractorilor, fie ei tenismeni, fotbalişti, ciclişti, arbitri sau federaţii de resort. Un pic mai multă voinţă politică ar rezolva tot sau aproape tot. Nu e uşor, dar nici imposibil. Ce trebuie înţeles e destul de neconvenabil şi, mai ales, anticomercial.

Industrializarea şi globalizarea fraudei sînt legate de industrializarea şi globalizarea sportului. Pe de o parte, sînt prea mulţi bani în joc. Pe de altă parte, apariţia pieţelor asiatice a creat o presiune formidabilă. Din China pînă în Singapore, sute de milioane de oameni au început să aibă bani de cheltuială. Şi tot din China pînă în Singapore, mania pariurilor e o boală incurabilă care a bătut tot: comunismul, capitalismul, somnul şi foamea. Săptămîna viitoare, pieţele asiatice vor paria, după toate previziunile, aproape 200 de milioane de dolari pe Manchester-Real Madrid. Care nu va fi trucat, numai că, după încă o săptămînă, meciurile din divizia B finlandeză sau din prima divizie austriacă, cu tot cu număr de auturi şi cornere, vor fi abordate cu mijloace specifice.

De ce acolo şi, de pildă, nu în Anglia? Pentru că reţelele asiatice caută zone obscure şi vulnerabile. În Anglia, marile agenţii de pariuri folosesc softuri complexe care monitorizează acumulările de pe pieţele asiatice, iar pariurile suspecte sînt date pe mîna Comisiei Guvernamentale pentru Jocuri de Noroc. Zidul defensiv funcţionează. În campionate şi ligi mai mici, tentaţia e reală. Reţelele de aranjori vînează jucători cu datorii, arbitri prost plătiţi şi, din nou, jucători care pierd masiv în cazinouri. Dar lucrul cel mai grav e migraţia băieţilor grei din marile reţele de crimă organizată spre fotbal. Motivul: reţelele au observat că infractorii sînt greu de detectat în ţări mărunte şi depărtate. Şi tot ei au mai notat ceva: riscul de moarte prin violenţă e aproape nul. Aşadar, meserie curată.

Două presiuni combinate, industrializarea şi globalizarea, au creat mediul natural pentru fraudă. Din acest punct, participarea instituţiilor trebuie să fi jucat un rol. E exact ce refuză să admită sau să contemple Federaţia Internaţională Ciclistă, dar şi FIFA sau UEFA care, apropo, nu au cooperat cu ancheta Europol. Cine îşi vrea sportul înapoi trebuie să îl ceară în gura mare: de la organizatori.
0

Posted 11 February 2013 - 04:17 AM (#15) User is offline   queque 

 • Parior Senior
 • PipPipPipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 1,432
 • Joined: 01-November 06

View Postviitorul, on 07 February 2013 - 08:56 PM, said:

200 de milioane de dolari pe Manchester-Real Madrid.


Cred ca te inseli.Iti lipsesc vreo cateva "zerouri".Banii aia se joaca la "mesele private".Poate in Europa 200 milioane...
Sper sa nu ma insel,dar imi pari foarte cunoscut.Daca esti "spaniol",facem un targ?Hai sa vorbim "pe fatza" toate chestiile astea,ca aici nu ne vede nimeni (ma refer la dopaj,aranjamente,intimidari,etc)
Daca vrei,fac eu primul pas.(cosmin Contra,ca a incepem :)


0

Posted 11 February 2013 - 11:58 AM (#16) User is offline   phaenius 

 • Parior Senior
 • PipPipPipPipPip
 • Group: Members
 • Posts: 7,855
 • Joined: 25-May 08

Lumea vorbeste de credibilitate in sport. Dar unde mai poti fi sigur de asa ceva ? WWE e pe bune ? Cred ca nici un meci nu e pe bune acolo. Si cu toate astea lumea vine garla la meciuri. La boxul profesionist, unul din doua meciuri cred ca e aranjat.
0

Share this topic:


Page 1 of 1
 • You cannot start a new topic
 • You cannot reply to this topic

HOME | SPORTS BETTING FORUM | BET OF THE DAY | SPORTS TABLES AND STATS | LIVE SCORES | FOOTBALL PREDICTIONS | LIVE MATCHES

Skin and Language