Main Menu
TIPSTER CORNER
concurs de predictii cu premii
:: Regulament ::
Predictii in derulare
Bonusurile sponsorilor:


User
Parola

PARIURI SPORTIVE ZILNICE

Ponturile zilei la pariuri sportive
French Open: Gael Monfils - Victor H─ânescu

- Monfils: 1.30
- Hanescu: 3.20


Amical: Rusia - Slovacia

- Rusia: 1.53
- X: 3.90
- Slovacia: 6.00


Franta - Norvegia

- Franta: 1.36
- X: 4.25
- Norvegia: 9.75


Andrey Golubev - Andy Murray

- Golubev: 5.75
- Murray: 1.12


FORUM PARIURI SPORTIVE - Casa Pariurilor

Posturi
recente
> >


:: Topic dedicat oricaror discutii legate de agentia de pariuri offline casa Pariurilor. (admin_pariuri)

:: de cand au schimbat firma din astra in casapariurilor asta e politica, suna daca joci mai multe bilete indiferent de suma, sau la mai mult de 100 ron , ceva de genul asta. ... (sperantza, 2013-05-24)

:: Te cred si sunt de acord cu tine. Nu m-am pronuntat in privinta asta fiindca n-am jucat la ei si nu stiu cum decurg lucrurile. Poate chestia asta cu telefonul dat la sediu este doar acum, ei fiind la ... (pagady21, 2013-05-22)

:: e corect ce zici , dar ma intereseaza ca in momentul in care joc lucrurile sa decurga altfel, cand zic ca vreau sa joc un bilet de 5 sau n ori si operatorul suna la sediu pt confirmare, deja e frustan ... (sperantza, 2013-05-22)

Casa Pariurilor - Cele mai pariate meciuri ale zilei Marti 23 Ianuarie 2018 (sursa casapariurilor.ro)

Casa Pariurilor - Descriere agentie pariuri sportive

Despre Casa Pariurilor

Casa Pariurilor este una dintre cele mai raspandite agentii de pariuri din Romania, avand locatii deschise in absolute toate judetele tarii. Casa Pariurilor detine un numar larg de clienti fiind "continuarea" fostei Astra Sport Bets, una dintre primele agentii offline de pe teritoriul tarii noastre.:: Casa Pariurilor - Aspecte pozitive

Un prim plus solid al agentiei Casa Pariurilor este reprezentat de oferta bogata disponibila chiar si in preajma sarbatorilor sau a zilelor in care alte agentii nu pun la dispozitie un numar prea mare de evenimente sportive.

Cotele Casa Pariurilor sunt destul de bune, mai mult decat acceptabile in comparatie cu alte case offline, iar miza minima de 1 leu pe bilet este pe placul multor clienti care doresc sa incerce bilete "dificile", unde nu se pot risca bani multi.

Site-ul agentiei Casa Pariurilor este extrem de accesibil, usor navigabil si functioneaza la parametrii optimi, punand la dispozitie toate informatiile necesare de care pariorii au nevoie. Se poate realiza biletul in varianta neoficiala inca de acasa, functie extrem de folosita de foarte multi clienti. Pe site-ul oficial Casa Pariurilor vizitatorii pot vedea cele mai pariate 10 partide ale zilei, orientandu-se astfel asupra evenimentelor cu sanse mari de reusita si de-asemenea "se pot delecta" cu cele mai mari castiguri ale saptamanii in varianta pdf.

De curand Casa Pariurilor a introdus un bonus de 7% ce se acorda biletelor castigatoare jucate in anumite agentii intre orele 11:00 - 18:00. In general acest interval orar este cel mai aglomerat si cel mai frecventat de catre clienti si pe buna dreptate, intrucat un procent de 7% la un profit de 1000 RON inseamna alti 70 RON, lucru deloc de neglijat.

Cei care doresc sa isi sporeasca sansele de a castiga nu pot rata revista oficiala Casa pariurilor oferita cu ziarul Prosport in fiecare marti, la pretul de doar 1 RON.:: Casa Pariurilor - Aspecte negative

La capitolul minusuri pentru Casa Pariurilor, putem aminti impozitul de 25% aplicat castigurilor ce depasesc 600 RON, dar si taxa de administrare de 5% ce trebuie platita pentru fiecare bilet jucat. De-asemenea oferta agentiei Casa Pariurilor este putin deficitara pentru sporturile americane, iubitorii NBA-ului sau a fotbalului american avand o oferta mai restransa in comparatie cu cei ce pariaza pe fotbal sau tenis.

Casa Pariurilor ramane un pic deficitara si la programul agentiilor, in timpul saptamanii acestea deschizand abia la ora 11:00, iar in weekend inchizand mult prea devreme, la ora 21:00, numeroase meciuri importante desfasurandu-se seara tarziu. De-altfel nu se poate paria live, iar in unele agentii se creaza imbulzeala in fata panoului, astfel ca lipsa spatiului poate fi un alt punct deficitar.:: Concluzii Casa Pariurilor

Casa Pariurilor ramane una dintre cele mai raspandite agentii din Romania, aflata intr-o continua dezvoltare, iar faptul ca multi pariori joaca aici nu este deloc intamplator.Agentia Casa Pariurilor pe forum
Te asteptam pe FORUM pentru comentarii legate de agentia de pariuri casa Pariurilor.

Agentia de pariuri casa Pariurilor


AGENTII TERESTRE PARIURI SPORTIVE

:: Stanleybet - una dintre cele mai respectate agentii de pariuri din Romania
:: Skybets - una dintre cele mai serioase case de pariuri din Romania
:: Publicbet - una dintre cele mai solide case de pariuri stradale din Romania
:: Pariloto - una dintre cele mai vechi agentii de pariuri din Romania
:: Mozzartbet - foarte indragita de catre cei care au acces la ea
:: Casa pariurilor - una dintre cele mai raspandite agentii de pariuri din Romania
:: Bet Cafe Arena - unii o numesc "agentia perfecta"
:: Superbet - oferta bogata, cu multe evenimente si multe optiuni de pariere
:: Parisport - una dintre cele mai modeste agentii din tara noastra
:: GS Bet - iese in evidenta prin seriozitate si prin aspectul site-ului
:: Empire Betting - probabil cel mai placut site dintre toate casele terestre

BILETUL ZILEI


Siteul nostru de pariuri sportive este locul cel mai potrivit pentru pariori pentru a-si face biletul zilei. Specialistii e-pariuri.ro propun zilnic meciurile pe care poti sa le joci direct pe biletul zilei sau iti poti alege meciurile dintre predictiile sportive oferite de cei mai competitivi pariori de la concursul de predictii. Poti discuta si pe forum in sectiunea dedicata pentru biletul zilei
- Biletul zilei propus este cu titlu consultativ si nu are valoare contractuala. Pariurile sportive puse in functie de biletu zilei prezentat pe acest site sunt exclusiv responsabilitatea pariorului, e-pariuri.ro neavind nici o obligatie.

Agentii pariuri


Acest site se adreseaza tuturor iubitorilor de pariuri sportive, vorbitori de limba romana din toata lumea, inclusiv celor care isi joaca biletul zilei la agentiile de pariuri terestre: Stanleybet, Sky-bets, Publicbet, Pariloto, Mozzartbet, Casa Pariurilor, Bet Cafe Arena, Superbet, Parisport, GS Bet, Empire Betting .
- Pe acest site invatati cum sa plasati pariuri sportive pe internet. Noi nu suntem agentie de pariuri sportive, nu acceptam nici un fel de pariuri sportive online (sau nu) si nu putem fi trasi la raspundere pentru eventualele greseli aparute pe site.
www.E-Pariuri.ro - portal pariuri sportive

Pariuri Sportive | Forum | Biletul Zilei | Predictii Fotbal | Agentii Pariuri | Clasamente si statistici | Rezultate live

STIRI AGENTII
pariuri sportive bet365

AGENTII PARIURI SPORTIVE

-